duminică, 2 aprilie 2017

VIENA - SIGMUND FREUD PARK ȘI BRUNO KREISKY PARK


Sigmund Freud Park este o suprafață verde  cu mult gazon și și cu arbori maturi numai pe la unele margini. Este un parc englezesc situat între Universitatea principală din Viena de pe Ringstrasse și biserica Votivă. Nu are trasate alei sau ronturi de flori dar este deosebit de popular printre parcurile din centrul orașului ca o peluză pentru plajă. Are marele avantaj de popularitate datorat apropierii centrului de tineret universitar.
Un bonus acordat de municipalitate este acela că vara sunt acordate 100 de șezlonguri confortabile în fiecare dimineață și sunt disponibile începând cu ora 9 dimineața pentru plăcerea unei plaje gratuite. Un alt bonus al parcului este acordarea gratuită de apă rece de izvor de munte la Relax & Refresh, Bar deschis zilnic între ora 11:00 până la 08:00 seara. Aceast colțișor de rai pentru tineret este disponibil din luna mai până în octombrie și este o imagine idilică al vieții vienezilor.

De asemenea, vienezii se pot relaxa cu adevărat și în Bruno Kreisky Park desfășurat pe traseul spre palatul Schonbrunn, în cazul în care simt plăcerea legănării în hamace și a cititului până la ațipire. Acesta nu este un obiectiv turistic și nici apropiat de centul orașului, dar crează imaginea unui mod de viață relaxat și detașat de tumultul vieții citadine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu